Večeras ždrijeb skupina Pan kupa Varaždin, prijavljeno 57 ekipa

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 04.12.2013. 10:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Večeras, s početkom u 19 sati, u velikoj Press dvorani VIP Gradske sportske dvorane Varaždin, popularne Arene na Dravi, obavit će se ždrijeb skupina 34. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu, pod nazivom „Pan kup Varaždin“.

Dan uoči ždrijeba, do kraja dana, na ovogodišnji se turnir prijavilo točno 57 ekipa. Moguće je da će do samog ždrijeba taj broj sudionika još porasti, a moguće je da će se isti promijeniti i nadolazećih dana.

Naime, večerašnji ždrijeb obavit će se samo za glavni, seniorski turnir, dok veterani svoje ekipe mogu prijaviti sve do petka i ždrijeb tog turnira obavit će se prvog dana Pan kupa, u nedjelju 8. prosinca, na samom turniru.

S obzirom da se veteranski turnir u Varaždinu održava prvi puta, razlog je zamolba pojedinih veteranskih ekipa da im se da još malo vremena za okupljanje.

Podsjećamo, pravo igranja u veteranskoj konkurenciji imaju svi malonogometaši od minimalno 35 godina starosti (rođeni 1978. i stariji), s tim da svaka ekipa može imati i jednog mlađeg igrača, ali ne mlađeg od 33 godine.

Komentari