Vidovec Bios: Pao i Split, deseta utakmica bez poraza

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 24.03.2013. 14:12

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Vidovec Bios ne zna za poraz od prosinca prošle godine, a i desetu prvenstvenu utakmicu zaredom, izašli su kao neporaženi, pobjedivši Split u gostima 38:23.

Susret u Splitu, bio je tek rutinsko odrađivanje posla za hit-momčad proljeća u Premijer ligi. Momčad Alana Belka, nakon zagrijavanja u prvom dijelu, „protutnjala“ je Splitom, na kraju pobijedivši s 15 golova razlike, renomirani splitski klub. Mali Vidovec, kroz svojeg premijerligaša, postaje tako sve poznatiji širom Hrvatske.

Ponovno su rukometaši Biosa igrali odličnu obranu, tako da vratari Balent i Grd, praktički niti nisu imali posla. Ponovno je odličan bio Dario Herman, koji je svojim golovima otvorio mnogo prostora u obrani Splićana. Najbolji strijelac bio je odlični Dominik Mišković, koji je „utrpao“ čak 11 komada, uz šut 11/12.

Stopostotan je bio Miljenko Melnjak, na desnom krilu, uz šut 5/5, a po pet pogodak postigli su još i Vidaček te Turković.

-Opet imam samo riječi hvale za moje dečke, pokazali su profesionalizam, nakon napornog putovanja, odradili maksimalno ozbiljno susret. Nastavili smo ovaj sjajan niz, sada imamo dva tjedna mini-priprema za zadnje dvije utakmice u ovoj sezoni – istaknuo je trener Vidovec Biosa Alan Belko.

Dva tjedna neće biti premijerligaških uzbuđenja, a potom slijedi vrhunac sezone u Vidovcu, u srijedu (10.04.) susret s Karlovcem, a nakon toga već u subotu, gostovanje kod Zameta.

U derbiju ovog kola, Karlovac je pobijedio Zamet u Rijeci, s dva gola razlike, čime se Vidovec Bios poravnao na petom mjestu s Riječanima. Od „rukometnog raja“, i Lige 6, vidovečki rukometaši udaljeni su i dalje svega dva mala boda. Ipak, čak i da pobjede obje utakmice, što neće biti lagano, neće ovisiti sami o sebi.

Split – Vidovec Bios 23:38 (11:14)

Split – Previšić (8+1 obr.), Ivanišević 6(2), Kežić 1, Zujić 2, Maretić, Šimić, Lušić 5, Merhar, Bendeviš 3, Fistonić 1, Sindik 5, Antičević, Galić (1+0 obr.).

Vidovec Bios – Grd (6+0 obr.), Dobovičnik 2(1), Peček, A. Melnjak, Jeftić 1, Svetec 2, Težak 1, Vincek 1, M. Melnjak 5, Vidaček 5, Breljak, Lovrenčić, Turković 5, Balent (2+0 obr.), Mišković 11, Herman 5.

Komentari