Zavrč raskinuo sa šestoricom bivših igrača Varteksa

www.ekipa24.si

Objavljeno: 10.12.2014. 14:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

U slovenskom prvoligašu Zavrču u prvom dijelu sezone igralo je čak devet bivših igrača Varteksa. Nakon završetka polusezone, uprava se odlučila na pomlađivanje ekipe pa su raskinuli sa šestoricom bivših varteksovaca...

Slovenski prvoligaš Zavrč polusezonu je završio na petom mjestu Prve slovenske lige upisavši 29 bodova u 20. kola. Posebno su pali u posljednja četiri jesenska kola, u kojima nisu osvojili ni jedan bod.

S obzirom da je ostanak u ligi "zacementiran", uprava kluba odlučila se na pomlađivanje momčadi. Rastali su se tako s čak 15 igrača, a među njima su šestorica bivših igrača Varteksa.

- Željeli smo smanjiti troškove i pomladiti momčad pa smo se zahvalili nekim skupljim i iskusnijim igračima. S obzirom na činjenicu da ćemo sasvim sigurno ostati u ligi, želimo afirmirati što više mladih igrača - rekao je alfa i omega Zavrča Miran Vuk za internetski portal ekipa24.

Boje Zavrča tako više neće braniti Nikola Šafarić, Dino Kresinger, Ivan Antolek, Matija Kristić, Ante Mrmić i Dario Jertec. Od bivših varteksovaca u redovima Zavrča ostali su Karlo Težak, Lovro Cvek i Matija Kovačić, a pridružit će im se i Ivan Novoselec koji je u prvom dijelu sezone u 3.HNL Istok branio boje Varaždina.

Komentari