rase koje privlače

Privucite djevojke odabirom psa

menshealth.rs

Objavljeno: 09.05.2016. 10:23

Zadnja izmjena: 09.05.2016. 10:39

Foto: Ilustracija

Naravno da ne želite nabaviti psa samo da biste lakše privukli djevojke, ali dok birate rasu, imajte na umu da ovima nježniji spol ne može odoljeti:

BASENJI

Faraoni u drevnom Egiptu su voljeli ovu rasu pasa, pa je jasno da ste se odlučili za kraljevsku rasu. Zanimljivo je da basenji ne znaju lajati, ali imaju drugačiju i luckastu boju glasa, koju žene obožavaju. 

ZLATNI RETRIVER

Kada imate zlatnog retrivera, jednostavno mislite da je svaka devojka imala jednog kad je bila mala ili da je u najmanju ruku uvijek željela jednog retrivera.Ovaj pas pokazuje da ste aktivan muškarac sa klasičnim stilom i provjerenim ukusom za slatke pse.

BILO KOJI MANJI PAS

Rase manjih pasa su postale veoma popularne posljednjih godina. Njihov životni vijek je duži i potpuno su laki za održavanje, što modernim muškarcima itekako odgovara. Jesmo li spomenuli da su potpuni magnet za žene? Pripremite se da svaki put kad izađete u šetnju sa svojim ljubimcem, čujete: "Joj, kako je sladak!" Uopće nećete morati prilaziti ženama, jer će vaši mali ljubimci biti sretni da to učine umjesto vas.

HASKI

Haski je super izbor za kućnog ljubimca iz jednog jednostavnog razloga: neodoljivi su. Njihovo bijelo krzno i lijepe oči privlačit će pažnju gdje god se pojavite. 

Izvor: menshealth.rs

Komentari