Zapažena još na izboru za MIss

FOTOSESSION Ovaj put pred objektivom našeg fotografa Valentina Plantak iz Varaždina

Objavljeno: 17.07.2016. 09:13

Zadnja izmjena: 17.07.2016. 10:24

Foto: Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Valentina Plantak 21-godišnja je Varaždinka koju smo zamijetili još u travnju, na izboru za Miss Varaždinske županije, a na koji su je prijavile prijateljice. Valentina, osim što odlično izgleda i zna kako se odijenuti, ima talent, ali i stručno znanje o frizurama. Naime, radi u jednom poznatom frizerskom salonu u centru Varaždina.

- Posao mi je prioritetan, ali mi je lijepo ovo raditi. Ovo mi je svakako samo hobi – kazala je Valentina o modelingu, a nakon toga zasjala ispred našeg objektiva. Čak toliko, da nam je bilo žao čuti da nema ambiciju postati profesionalka.

Sve je počelo prije 6 godina, kad je počela pohađati modnu školu “Evolution”. To je bio njen prvi susret s modnom pistom i fotografiranjem, a nakon toga su uslijedili i ostali poslovi poput hostesiranja.

- Volim to raditi. Hostesiram po klubovima, različitim eventima i koncertima, ovisi gdje me zovu – objašnjava Valentina i dodaje kako se zbog posla modela nikad ne bi izglednjivala. Napomenula je da se susrela sa slučajevima, gdje djevojke to i dalje rade i smatra da je to strašno.

Valentina se uz sve ovo okušala i u glumi u spotu Luđaka za stvar "Mamurluk". Želimo joj svu sreću u budućim poslovima, za što god se odlučila, a kako je zasjela ispred naše kamere, pogledajte na fotografijama:

Fotografirano u Maraschino Baru Varaždin

Komentari