Jura Stublić pretučen uoči novogodišnjeg nastupa u Čakovcu?

Objavljeno: 02.01.2013. 16:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: juraifilm.blog.hr

Tri međimurska grada Čakovec, Prelog i Mursko Središće organizirali su doček Nove godine na otvorenom. Najspektularniji doček najavljivan je na čakovečkom Trgu Republike gdje su građane trebali zabavljati Klapa Maslina i Jura Stublić i Film, piše eMeđimurje.hr.

Međutim, posjetitelji su ostali razočarani jer se na pozornici nije pojavio Jura Stublić zajedno sa svojom grupom Film, iako je njegov nastup bio najavljen.

Što je razlog njegovog izostanka upitali smo predsjednicu Turističke zajednice Grada Čakovec Ivanu Maltar. Međutim, ona je na postavljena pitanja odgovorila da službeno priopćenje za medije i javnost možemo očekivati do kraja ovog tjedna, prenosi eMeđimurje.hr.

Nazvali smo Juru Stublića i upitalo ga zašto nije zapjevao Međimurcima, a kako je bilo najavljivano iz Turističke zajednice Grada Čakovca.

– Potresen sam, ali ukratko ću zbog mojih vjernih obožavatelja, ispričati što se dogodilo. Svi smo se veselili i zabavljali u čakovečkom hotelu gdje sam s velikim nestrpljenjem čekao nastup na Trgu Republike. Međutim, oko 18.20 sati fizički me napao čovjek iz Marije Bistrice i ozlijedio. Zbog ozljeda nisam bio u mogućnosti nastupiti jer sam završio na Hitnoj gdje su mi pružili pomoć.

- Stigla je i policija koja je napravila zapisnik i ja ću pravdu istjerati pravnim putem. Publici poručujem da se dobro osjećam, obavljam dodatne pretrage i za nekoliko dana će sve biti ok te se veselim novim nastupima. Čakovečkoj publici sam ostao dužan što ću nadoknaditi jednim dobrim koncertom, rekao je u telefonskom razgovoru za eMeđimurje, Jura Stublić.

O cijelom slučaju zasad šuti organizator, ali nam je u policiji potvrđena informacija da je u Hotelu Park došlo do narušavanja javnog reda i mira. Kruže priče kako se Jura Stublić sukobio sa svojim menadžerom, ali iz bliskih izvora neslužbeno saznajemo kako se ne radi o njegovom menađeru, već o posredniku u organizaciji koncerta u Čakovcu. Ostaje nam da pričekamo službeno priopćenje.

Vatromet na čakovečkom trgu bio je jedan od ljepših prethodnih godina, tako su komentirali svi koji su se tamo zatekli. Isto tako, komentari su bili usmjereni i na Klapu Maslina, koja je odradila sasvim pristojan koncert - ali ipak - nisu mogli napraviti pravi silvestarski zabavni štimung, što je morao odraditi Jura Stublić i Film. 

Brojni Međimurci koji su odlučili u Čakovcu dočekati Novu godinu ponovno su ostali uskraćeni jednog dobrog koncerta i osjećali se u najmanju ruku - izigranim na ulasku u 2013. godinu. Ovaj propust ide na konto kao veliki minus i za Grad Čakovec i glavnog organizatora Turističku zajednicu Grada Čakovca.

Izvor: eMeđimurje.hr

Komentari