Severina se na jesen udaje za Milana Popovića?

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 06.01.2011. 14:42

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Fatalna veza Severine i srpskog biznismena Milana Popovića mogla bi na jesen biti okrunjena brakom.

- Seve i Milan su prije nekoliko dana razgovarali i počeli su raditi planove da svoju vezu okrune brakom na jesen. S obzirom na to da Milan ima osobnog astrologa kojeg slijepo sluša, odmah ga je angažirao kako bi provjerio je li Severina prava osoba za njega. Nakon što je napravio usporedne horoskope, astrolog je Popoviću toplo preporučio hrvatsku pjevačicu za njegovu izabranicu. Severina, koja je rođena u znaku Bika, idealna je kombinacija za Milana, koji je rođen u znaku Vage", izjavio je za Alo! neimenovani izvor.

Kako srpski biznismen slijepo vjeruje u astrologiju, upitao je svog osobnog savjetnika kad je najbolje vrijeme za ženidbu, a s obzirom da je dobio odgovor kako je to jesen ove godine, odmah je sa Severinom počeo kovati planove za vjenčanje, koje će biti najspektakularnije ikada na ovim prostorima.

Kako otkrivaju srpski mediji, Milan Popović potječe iz obitelji srednjeg staleža. Rođen je 1965. godine u Vršcu. Milan je za sve svoje životne poteze konzultirao osobnu astrologinju. Radi se o izvjesnoj Bobi iz beogradskog naselja Zvezdara. A ona mu je i rekla da mu je suđena uspješna žena rođena u znaku Bika. Milan je u Severini prepoznao Bobino proročanstvo.

Srpski kralj bakra karijeru je počeo kao taksist u Švicarskoj. Tamo je živio s ocem. Zahvaljujući očevoj tvrtki, koja je poslovala s Rusima, krenuo je njegov poslovni uzlet.

1996. godine posao s metalima izvrsno napreduje, a Milan kupuje jahte, avione, kamione, ali i juri curice te, radi tulume za pamćenje.


Agencija VLM

FOTO: Boris Kovacev / CROPIX



Komentari