kazalište smijeha

FOTO: Predstava Kerekesh teatra 'Očeš nečeš, doktor' oduševila mještane Cestice

Objavljeno: 29.01.2017. 21:03

Zadnja izmjena: 30.01.2017. 12:18

Foto: Viktor Hranić

Današnja predstava Kerekesh teatra, 'Očeš nečeš doktor' odigrana je u Cestici gdje je okupila brojnu publiku, a nije nedostajalo smijeha i ugodnog druženja.

Ovom prilikom smo razgovarali s Ljubomirom Kerekešom koji nije krio zadovoljstvo odazivom publike, te je nadodao kako Kerekesh teatar ima kvalitetnu suradnju s Općinom Cesticom pri čemu, prije svega mora zahvaliti načelniku Mirku Korotaju.

- Mi smo prije svega zadovoljni s odazivom publike, njihovim reakcijama i nema ništa ljepšeg od toga,  što nažalost moram reći, u takvim sredinama nije prečesto. Vidimo da su ljudi željni kazališnih predstava i da bi toga trebalo biti malo više. - rekao je Kerekeš i pritom najavio nadolazeći 'Tjedan smijeha' u koji će biti uključeni gradovi i neke općine.

Glumica Ana Begić je također najavila sudjelovanje na Tjednu smijeha, no i gostovanje na festivalu Adama Končića u Krapini, potom ljetnu turneju s predstavom 'Ljubaf'.

Upitali smo i posjetiteljicu predstave, Valentinu Bregović o njezinim dojmovima: 'Predstava je bila odlična, puno smijeha, nisam to očekivala. Fenomenalni su, bila sam prvi put na predstavi i jedva čekam 'Tjedan smjeha', jer se Kerekesh teatar ne propušta.'

Komentari