imamo novog stančića?

FOTO Uskoro na prodaju slike talentiranih amatera - uz portret ovog lako prepoznatljivog političara

Objavljeno: 13.08.2017. 12:57

Varaždinski Art Klub Moje vrijeme nastavlja sa svojim radom, okuplja entuzijaste u dobi od 7 do 77 godina, koji marljivo slikaju i pokazuju kako u Varaždinu i dalje ima ljudi talentiranih za slikanje.

Uostalom, kad čovjek vidi kakav je autoportret napravio 9-godišnji Lovro Buhin, ne može oteti dojmu da u našem gradu ima super talentiranih klinaca koji bi jednoga dana mogli postati novi Stančići. Uvjerite se i sami s ove slike.

Osim što i dalje nastavljaju s radom, ovi talentirani i entuzijastični slikari - kako najavljuje voditeljica Udruge Đurđa Pevač - planiraju uskoro izaći i u javnost te prodati barem neke od ovih slika. Vjerujemo da će vam ovi radovi biti zanimljivi - ima tu i auto/portreta, ali i slika dvoraca i drugih prizora, na kojima je razvidan utjecaj hrvatske naive. Jedan od njih početak je slikanja glasovite Mona Lise - uljem na papiru slika je Katja Lenartić. Svrha prodaje slike bit će humanitarnog karaktera, tako da svojom kupnjom dobivate lijepu sliku, ali i pomažete u plemenite svrhe.

A vjerojatno će najviše komentara i zanimanja javnosti izazvati portret lako prepoznatljivog Ivana Čehoka. Pretpostavljamo da ste ga skužili čak i umanjenog i zamagljenog na našoj naslovnoj fotografiji. Lik varaždinskog gradonačelnika vjerojatno je slikarski zanimljiv i zbog karakteristične frizure i brade. Slika je djelo Zorana Jovanovića, koji je autor raznih drugih ulja na staklu, akvarela i drugih oblika likovne umjetnosti. Ovdje je odabrao tehniku olovke na papiru - što je sasvim prikladno za ovakav portret. Art klub Moje vrijeme i dalje je otvoren za sve koji se žele slikovno izražavati - pridružite im se!

 

Komentari