priča s happy endom

LIJEPA GESTA Neven Đuras iz varaždinskog AP-a pronašao laptop i obradovao vlasnika

Objavljeno: 12.09.2017. 20:13

Zadnja izmjena: 12.09.2017. 22:16

Za kraj dana donosimo jednu običnu ali toplu ljudsku priču u kojoj je glavni pozitivac službenik AP Varaždin Neven Đuras. Priču nam je ispričao ivanečki profesor povijesti i filozofije Željko Martan.

On je jučer kupio kartu na autobusnoj stanici i rasijano zaboravio u čekaonici torbu s novim laptopom. 

- Imao sam više torbi i u trenutku trijumfa nekoncentracije, umor je učinio svoje. I odem ja na bus, i kad sam već bio blizu Ivanca, probudim se i sjetim da sam zaboravio laptop na autobusnom kolodvoru. - pripovijeda Martan, kojemu je puno veći problem bio što su mu na laptopu bili brojni tekstovi i fotke, koje nije htio izgubiti.

- Stvarno, gubitak laptopa kao laptopa nije veliki gubitak, ali gubitak onoga što imate na laptopu, ponekad je gubitak cjelokupne osobe. Ne znam kako bih to nadoknadio, naročito što se tiče pisanog rada. - objašnjava svoj očaj Martan.

I kada ga je već uhvatio očaj na Facebook mu je stigla poruka Nevena Đurasa da je pronađen njegov laptop i da dođe po njega u prostorije AP Varaždin. Kad je došao kako mu je rečeno i primio svoj laptop, Martan je bio presretan.

- Nagradio koliko sam u tom trenutku mogao, i znate onaj osjećaj kad biste nekoga najrađe čvrsto u sebe stisnuli i tako držali par minuta?! Često marginalizirani djelatnici AP Varaždin još su jednom dokazali da imaju jedno iskreno i veliko, veliko srce. - završava svoju priču Željko Martan.

Komentari