Održana 58. Velika nagrada Varaždinske županije

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 19.06.2013. 08:26

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Po iznimno sparnom i vrućem vremenu u nedjelju, 16. lipnja unutar zone Kneginec održana je cestovna biciklistička utrka u organizaciji Biciklističkog društva "Sloga" iz Varaždina.

Utrku je otvorio predsjednik društva, ujedno i zamjenik župana Varaždinske županije Alan Košić. Biciklisti su se natjecali u kategorijama juniora, te u kategoriji početnika A, B i C.

U kategoriji juniora pobjedu je odnio Ivan Ratković iz BD "Sloga", drugi je bio Dino Pavlic iz BD "Puls" dok je treće mjesto osvojio Filip Rutić, član BD "Sloga".

U kategoriji početnika C prvo mjesto je osvojio Ivica Keretić iz BD "Sloga", drugo mjesto osvojio je Carlo Jurišević iz BK "Rijeka", dok je treće mjesto osvojio Karlo Keretić iz BD "Sloga".

U kategoriji početnika B prvo mjesto osvojio je Zvonimir Zadro iz BK “Sokol" Vinkovci, dok je u kategoriji početnika A prvo mjesto osvojio Viktor Potočki iz BK "Kalorija".

Nakon utrke održano je druženje svih sudionika utrke, a već sljedeće subote biciklisti Sloge će nastupiti na Nacionalnom prvenstvu na kronometar u Šibeniku.

Komentari