promet za blagdan svih svetih

Regulacija prometa tijekom blagdana Svih Svetih - svi podaci na jednom mjestu

Objavljeno: 26.10.2016. 11:17

Zadnja izmjena: 26.10.2016. 12:11

Foto: Arhiva

S obzirom na očekivane gužve u blizini svih groblja naše županije, MUP najavljuje posebnu regulaciju prometa tijekom nadolazećeg blagdana Svih Svetih. Kako biste se lakše snašli u gomili detalja, MUP-ovu smo obavijest razvrstali po mjestima u županiji.

Varaždin

  • Na frekventnijim raskrižjima u gradu Varaždinu promet će se odvijati uz fizičku regulaciju prometa od strane policijskih službenika i pripadnika Prometne jedinice mladeži, a dio Hallerove aleje kod Varaždinskog groblja (od raskrižja sa ulicom Gustava Krkleca do raskrižja sa ulicom Franje Račkog) bit će povremeno zatvoren te će se promet odvijati obilaznim pravcima.
  • Za potrebe parkiranja vozila kod Varaždinskog i Biškupečkog groblja na dan Svih sveti bit će omogućeno parkiranje na vanjskom parkirališnom prostoru obližnjih trgovačkih centara, a kod groblja u mjestu Biškupec i prostor auto-sajma Autokluba Varteks iz smjera Gospodarske ulice.  

 Ivanec

  • Od nedjelje 30. listopada od 12 sati do 1. studenog do 6 sati u zoni groblja u Ivancu dio ulice Augusta Cesarca od raskrižja s Ulicom žrtava hrvatskih domovinskih ratova promet lokalnom cestom 25170 do groblja bit će određen za jednosmjerni promet u smjeru groblja.
  • U utorak, 1. studenog od 6 do 18 sati u zoni groblja u Ivancu dio ulice Augusta Cesarca od raskrižja s Ulicom žrtava hrvatskih domovinskih ratova (LC 25170) do raskrižja s ulicom Ivanuševac bit će zatvoren za promet motornih vozila, dok će dio Ulice žrtava hrvatskih domovinskih ratova (LC 25170) od raskrižja s ulicom Stjepana Vukovića do raskrižja s ulicom Antuna Mihanovića biti određen za jednosmjerni promet u smjeru ulice Antuna Mihanovića i dio ulice Ivanuševec i odvojka ulice Stjepana Vukovića od raskrižja s ulicom Augusta Cesarca do raskrižja s ulicom Stjepana Vukovića biti određen za jednosmjerni promet od groblja u smjeru ulice Stjepana Vukovića.

Kamenica

  • 1. studenog kod groblja u Kamenici, dio nerazvrstane ceste od raskrižja s lokalnom cestom 25106 prema groblju odredit će se za jednosmjerni promet u smjeru groblja,

Žarovnica

  • Dijelom nerazvrstane ceste u Žarovnici prometovati će se jednosmjerno od groblja do raskrižja sa županijskom cestom 2 057 kod osnovne škole.

Lepoglava

  • 1. studenog u zoni groblja u Lepoglavi – dio ulice Eugena Kvaternika od raskrižja s ulicom Ivana Mažuranića do raskrižja s odvojkom ulice Eugena Kvaternika i dio lokalne ceste 25202 kroz Vulišinec prema groblju, odredit će se za jednosmjerni promet u smjeru groblja, dok će dio nerazvrstane ceste kroz Vulišinec od groblja, također biti određen za jednosmjerni promet u smjeru ulice Ivana Mažuranića.

Vidovec

  • U zoni groblja u Vidovcu dio Noviške ulice od raskrižja s Trgom svetog Vida do groblja u smjeru naselja Nova Ves Petrijanečka bit će određen za jednosmjerni promet u smjeru groblja, dok će dio nerazvrstanih cesta od groblja također biti određen za jednosmjerni promet u smjeru ulice Kralja Bele IV i Varaždinske ulice.

Komentari