Što nakon Sabora?

Natalija Martinčević priprema unutarstranačke izbore i kandidata u Cestici

Objavljeno: 15.01.2016. 11:00

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 10:18

Foto: Siniša Sović

Zastupnicima iz 7. saziva Hrvatskog sabora 28. je prosinca istekao dužnosnički mandat. Kako saznajemo, posljednju saborsku plaću primili su početkom siječnja dok su neki od njih tražili naknadu plaće na koju imaju pravo dok ne nađu novi posao ili ostvare pravo na mirovinu. Upitali smo bivšu saborsku zastupnicu Nataliju Martinčević kakvi su njezini planovi za budućnost...

Sudeći prema njezinim odgovorima, Nataliju Martinčević očekuju razne političke aktivnosti s fokusom na izbore, isprva - unutarstranačke, a onda i lokalne 2017. godine, kako u Varaždinu tako i na županijskoj razini. Potvrdila nam je, naime, da će se u tijeku veljače provesti unutarstranački izbori u organizacijama Reformista u mjesnim odborima.

Podsjetimo, Martinčević je nedavno podnijela ostavku na mjestu zamjenice gradonačelnika Varaždina te aktivirala mandat u Gradskom vijeću te naglasila kako će i dalje aktivno sudjelovati u radu Vijeća - upozoravati na probleme i nuditi rješenja.  Također, poznato je da će se na lokalnim izborima iduće godine Natalija Martinčević kandidirati za gradonačelnicu. Istaknula je kako će Reformisti pripremiti svoj program: 

- Pripremiti ćemo niz programa i konkretnih projekata, kao i nužne promjene u funkcioniranju i radu gradske tvrtki, ustanova i posebno gradskih tvrtki, rekla je Martinčević. 

Ujedno planira raditi i na, kako kaže, jačanju Županijske organizacije, odnosno pripremati se za izbore i u drugim gradovima i općinama, a reformisti se pripremaju i za prijevremene izbore u Cestici. Martinčević je, naime, istaknula kako već imaju "spremnog kandidata". 

- Reformisti će ponuditi kandidata sa znanjem, sposobnošću i novom energijom da Cestici osigura jači razvoj, zaključila je Natalija Martinčević. 

Komentari