Sponzorirani članak

Tijekom rujna posjetite AC Prikratki i potražite nevjerojatnu ponudu Medveščak

Objavljeno: 12.09.2016. 16:30

Zadnja izmjena: 13.09.2016. 15:51

Ove sezone Citroën C-Elysée Medveščak PureTech82 u posebnoj je akcijskoj ponudi već od 81.900 kn uz 4 godine jamstva uz Citroën financiranje.

Dođite u AC Prikratki I otkrijte ovu fenomenalnu ponudu te upoznajte Citroën C-Elysée, obiteljsku limuzinu koja je u ponudi s iznimno štedljivim PureTech motorom, bogatom serijskom opremom I velikim prtljažnikom.

Citroën C-Elysée koristi cjelokupno tehničko i stilističko znanje te iskustvo marke CITROËN. Osmišljen je kako bi ponajprije odgovorio na očekivanja međunarodnih tržišta.

Citroën C-Elysée koristi cjelokupnu stručnost Marke kad je riječ o vezi s podlogom, kvaliteti i tehnologiji. Vjeran zahtjevima koje postavlja CITROËN, C-Elysée ima dug međuosovinski razmak i široke tragove kotača, i sprijeda i straga, zbog čega nudi visoku razinu kvalitete ponašanja na cesti i sigurnosti, u gradu i na dugim putovanjima.

Linije modela Citroën C-Elysée kao i sklad njegovih oblika odmah vam otkrivaju njegov karakter: riječ je o suvremenoj i prostranoj limuzini.
Istodobno uravnotežen i otmjen, širokih tragova kotača, visokog pojasa karoserije i izbočenih blatobrana, Citroën C-Elysée neće vas ostaviti ravnodušnima.

Prednji dio modela Citroën C-Elysée već na prvi pogled izražava njegovu pripadnost gamiCITROËN, osobito zahvaljujući širokom kromiranom potpisu koji ističe reljefni poklopac motora.

Prostrana unutrašnjost modela Citroën C-Elysée dostojna je velikih limuzina, poglavito njegova armaturna ploča koja se može opremiti suvremenim i zavodljivim ukrasima. 
Sjedala su posebno udobna, te odabir materijala odgovara njegovu otmjenom karakteru i robusnosti.

Velikim unutarnjim prostorom Citroën C-Elysée savršeno je dimenzioniran da odgovara na sve vaše potrebe. Povrh toga što su putnici sprijeda naročito udobno smješteni, putnici straga cijenit će iznimnu prostranost: prostor za noge nevjerojatno je velik i odgovarat će cijeloj vašoj obitelji.

 

 

Lako dostupan, praktičan i vrlo prostran s obzirom na veličinu kabine, prljažnik obujma 506 litara jedan je od najvećih u klasi. Unutar njega nalazi se i 20-litreni spremnik, idealan za spremanje manjih predmeta.

Citroën C-Elysée ima korisne, domišljato dizajnirane i lako dostupne pretince. Od velikog pretinca za rukavice, preko pretinaca u vratima i u naslonu za laktove u kojem se nalaze drugi praktični pretinci, do džepova na stražnjoj strani prednjih sjedala, svaki putnik može uvijek iskoristiti korisna mjesta za odlaganje.

Citroën C-Elysée ima opremu koja nudi visoku razinu aktivne sigurnosti. 
Primjerice, njegov kočioni sustav s ABS-om (Anti Blocking System) koji u slučaju nužde prilagođava pritisak na kočnicu i sprječava blokiranje kotača. Pomoć pri naglom kočenju (AFU), pak, trenutačno pojačava pritisak na kočnicu u slučaju naglog kočenja i time skraćuje zaustavni put.
Citroën C-Elysée je također opremljen sustavom za nadzor stabilnosti vozila (ESP) i ima 4 zračna jastuka.

Naglasak je stavljen na izdržljivost vašeg vozila, osobito s dvostrukom nepropusnom brtvom oko vrata, neophodnom za zaštitu od buke i prašine.
Izvana su odabrani materijali kako zbog njihova estetskog izgleda tako i zbog kvalitete i otpornosti. 
Ispitan prelaskom četiri milijuna kilometara diljem svijeta, u svim mogućim uvjetima vožnje, Citroën C-Elysée robusno je vozilo sposobno prkositi godinama, čija je i najmanja pojedinost osmišljena da traje.

Benzinski motor PureTech 72 s emisijom CO2 od 119 g i potrošnjom od 5,2 l/100 km

Dizelski motor HDi 90 uz 108 g CO2 i 4,1 l/100 km

Komentari