Sponzorirani članak

eTV | FOTO U Varaždinu uz brojne uzvanike i poslovne partnere otvorena luksuzna Optika Erjavec

Objavljeno: 31.10.2016. 18:46

Zadnja izmjena: 01.11.2016. 10:55

Foto: Optika Erjavec

 

Danas je u centru Varaždina, na adresi Šenonina 8, uz brojne poznate uzvanike i poslovne partnere otvorena luksuzna poslovnica Butique Optike Erjavec, čiji je interijer dizajnirao poznati dizajner Martin Pohl.

Varaždin se na taj način upisao na svjetsku kartu luksuza, jer svega nekoliko prodajnih mjesta u svakoj od država na svijetu uživa privilegij na svojim policama držati ručno izrađene brendove naočala od nakvalitetnijih materijala, i to u ograničenim količinama – kako luksuzu i pristoji.

 

Nećete poželjeti izaći!

Ulaskom u Butique Optiku Erjavec tako nećete ući u hladnu i sterilnu ustanovu kojoj je zadatak prodati vam optička pomagala, nego ćete doći na mjesto gdje ćete se osjećati ugodno te, kako ističu u Optici Erjavec, nećete poželjeti izaći.

Uslužit će Vas, pak, posebno educirano osoblje, uz čiju pomoć ćete saznati kakve naočale npr. idu uz sportsku trenirku, a kakve se nose prilikom važnih događaja. Također, naočale koje se odlučite kupiti neće nositi još desetak ljudi koje sretnete na ulici jer brendovi koje zastupa Optika Erjavec količinu naočala na tržište puštaju strogo kontrolirano.

Vrijedna nagrada

Svi posjetitelji koji do 30.11.2016. realiziraju svoj poklon bon od 500 kuna (kojih smo na eVaraždinu podijelili ukupno deset), ulaze u izvlačenje za glavnu nagradu: DITA naočale u vrijednosti 4.000,00 kuna.

A ovo su brendovi koji su od danas danas dostupni u Varaždinu, samo u Optici Erjavec, i još u samo nekoliko njezinih poslovnica u Hrvatskoj (Zagrebu, Čazmi i Kutini): THOM BROWNE, DITA, CUTLER AND GROSS, MYKITA, OLIVER GOLDSMITH, PERSOL, LINDA FARROW, THIERRY LASRY i TOM FORD.

Evo kako je bilo na otvorenju:

 

 

Komentari