upisi u tijeku

Upisi u varaždinske mažoretkinje

Objavljeno: 06.09.2016. 17:33

Zadnja izmjena: 06.09.2016. 17:35

Foto: brzi mediji

Varaždinske mažoretkinje počinju s upisom novih članica u svoj tim. Upisati se mogu djevojčice i djevojke od 34 do 24 godina starosti. 

Početkom nove školske godine započinju s upisima novih članica. Zainteresirane djevojčice vrtićkog i predškolskog uzrasta od 4 do 7 godina upisuju se u dječji sastav, od 8 do 10 godina u kadetski, od 11 do 13 godina u juniorski, te od 14 godina i starije u seniorski sastav.

Upisi će se obavljati u vrijeme redovitih treninga mažoretkinja ponedjeljkom, srijedom i petkom tijekom mjeseca rujna u vremenu od 18 do 20 sati u dječjem vrtiću Graberje, pa se pozivaju roditelji zainteresiranih djevojčica da u navedenim terminima dovedu djecu kako bi se upoznali s radom mažoretkinja i dodatno informirali.

Mažoretkinje će također početkom nove školske godine obilaziti dječje vrtiće i osnovne i srednje škole na području grada Varaždina gdje će u dogovoru s ravnateljima i učiteljima tjelesne i zdravstvene kulture zainteresirane djevojčice vrtićke i školske te srednjoškolske dobi uz prezentaciju upoznati s aktivnostima koje provode tijekom godine na treninzima i nastupima.

Dođi i postani dio tima.

Komentari