Domašinec: Naoružan do zuba prijetio susjedu

Objavljeno: 08.02.2011. 11:15

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Ilustracija

U utorak u ranim jutarnjim satima u dvorištu obiteljske kuće 37-godišnjaka iz međimurskog mjesta Domašinec odvijala se prava drama. 37-godišnjaka je probudila buka, a kad je pogledao kroz prozor u dvorištu je zagledao 23-godišnjaka iz istog mjesta "naoružanog do zuba".

Spomenuti mladić je naime u rukama držao automatsku pušku kalibra 7,62 mm te je svom susjedu uputio niz prijetnji i lupao po vratima u pokušaju da uđe u kuću. Nakon nekog vremena otišao je i kad se već činilo da je drama gotova, spomenuti se vratio sa svojim mlađim bratom starim 18 godina te su tom prilikom obojica uputili prijetnje svom susjedu.

Na mjesto događaja ubrzo su stigli i policijski službenici koji su u kanti za smeće u dvorištu mladića koji su prijetili svom susjedu pronašli automatsku pušku sa umetnutim praznim spremnikom. Krim istraživanjem utvrđeno je da je pušku prije dvije godine za 4 tisuće kuna, od njemu nepoznate osobe, kupio mladić star 18 godina.

Protiv obojice mladića bit će podnesene kaznene prijave zbog prijetnji, a protiv 18-godišnjaka i zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja.




Komentari