Dvije osobe ozlijeđene su u prometnoj nesreći koju je izazvao zasad nepoznati vozač prilikom nepropisnog pretjecanja na županijskoj cesti između Varaždina i Nove Vesi Petrijanečke...

Prema policijskom izvješću, prometna nesreća dogodila se kada je nepoznati vozač, upravljajući osobnim vozilom iz Varaždina prema Novoj Vesi, započeo pretjecanje osobnog vozila kojim je upravljala 39-godišnjakinja, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.

U trenutku pretjecanja, iz suprotnog smjera naišlo je osobno vozilo kojim je upravljao 20-godišnjak, a koji je u namjeri izbjegavanja sudara pomaknuo svoje vozilo udesno, na cestovnu bankinu. 39-godišnja vozačica zatim je naglo skrenula udesno te se njeno vozilo zanijelo i sletjelo van kolnika u polje gdje se prevrnulo na krov.

Navedena vozačica i 15-godišnja putnica iz njezinog vozila zadobile su ozljede zbog kojih im je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Nakon prouzročene prometne nesreće nepoznati vozač napustio je mjesto događaja, a  da nije ostavio svoje osobne podatke i podatke o vozilu koje je sudjelovalo u nesreći.

Komentari

06.10.2011. 11:02h Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Ilustracija