Međimurje: U zgradu Županije u srpnju provalilo dijete

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 01.10.2013. 09:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je dijete s područja Međimurske županije počinilo kazneno djelo "teška krađa", u razdoblju od 28. do 30. srpnja ove godine, u Čakovcu, u Ulici Ruđera Boškovića, gdje je provalilo u zgradu Županije, a potom u uredima ispremetalo stvari i ukralo domaći novac, USB stikove, fotoaparate, diktafone, bankovne kartice, te nekoliko prijenosnih računala, izvijestila je PU međimurska.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 22 i 18-godišnjak iz Pribislavca, počinili kazneno djelo "teška krađa", 23. rujna ove godine u vremenu od 12 do 17 sati, u Pribislavcu, u Ulici braće Radić, gdje su preskočili ogradu i iz otvorenog skladišta ukrali nekoliko desetaka komada kanti zidne boje.  

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U ponedjeljak, 30. rujna u vremenu od 8:15 do 17:10 sati, u Strelcu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari i ukrao nakit.

Potom je ključem kojeg je pronašao u kući otključao susjednu kuću, odakle je ukrao nakit i satove. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari