poznata imena

Ovo su zasad poznati detalji uhićenja na području Međimurske županije

Objavljeno: 04.04.2023. 11:22

Zadnja izmjena: 04.04.2023. 11:22

Foto: Ilustracija

Kao što smo ranije izvijestili, danas ujutro na vrata više osoba na području Rijeke i Međimurja pokucali su službenici policije iz Ureda europskog javnog istražitelja.

Prema neslužbenim informacijama s Jutarnjeg lista, određene se osobe sumnjiče za zlouporabu položaja i ovlasti, počinjenu na štetu Kohezijskog fonda EU. Kako konkretno pišu, na meti su direktor međimurske tvrtke Tehnix Đuro Horvat i Darko Žagar iz čakovečke tvrtke Žagar koja je izvela projektiranje i projektantski nadzor na projektu sortirnice Mihačeva Draga, kao i bivša pročelnica riječkog gradskog Odjela za komunalni sustav Irena Miličević, njezin suradnik, savjetnik za kapitalne investicije u Odjelu za komunalni sustav Eddy Ropac te direktorica riječke Čistoće Jasna Kukuljan.

Istražitelji trenutno pretražuju njihove domove na riječkom i međimurskom području. Isto tako, Ured europskog javnog tužitelja će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju, o čemu će pravodobno obavijestiti javnost. Do tada neće biti objavljivane nikakve dodatne pojedinosti, prenosi Jutarnji list.

Komentari