Pješakinja od udarca vozila u Trakošćanskoj pala na tlo i završila u bolnici

Objavljeno: 13.07.2015. 13:35

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:24

Foto: Trakoscanska ulica / Google Maps

U petak, 10. srpnja oko 7.40 sati u Trakošćanskoj ulici u Varaždinu dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 66-godišnja žena.

Osobnim vozilom je unazad započela vožnju na parkirališnom prostoru 53-godišnjakinja, a da se nije prethodno uvjerila da isto može izvršiti bez opasnosti sa ostale sudionike u prometu, te je zadnjim djelom vozila udarila u pješakinju, koja je pala na tlo i zadobila ozljede. Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Rubnik, pa zelena površina

U subotu, 11. srpnja, oko 10.20 sati u Gospodarskoj ulici u Ivancu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 74-godišnjak. On je upravljao osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Ivanca te je kod kružnog toka izgubio nadzor nad vozilom i udario u lijevi rubnik kružnog toka i sletio na zelenu površinu. U prometnoj nesreći vozač je zadobio ozljede, a medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Oduzeo prednost

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 11. srpnja oko 13 sati u naselju Tužno, ozlijeđen je 36-godišnjakinja. Osobnim vozilom iz smjera Črešnjeva u smjeru Tužnog upravljao je muškarac starosti 49 godina. Dolaskom do raskrižja sa Varaždinskom ulicom koja je označena kao cesta s prednošću ušao je vozilom u raskrižje i oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu kojim je Varaždinskom ulicom u smjeru Krkanca upravljala 36-godišnjakinja. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

Komentari