Policajci ulovili 22-godišnjaka kad je provaljivao u zgradu Gradske tržnice

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 26.08.2013. 17:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom, zbog sumnje da je u noći 24./25. kolovoza, provalio u upravnu zgradu gradske tržnice u Varaždinu, pri čemu su ga zatekli policijski službenici.

Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo teške krađe.

Također, policajci Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom, zbog sumnje da je u trgovačkom centru u Donjem Knegincu, iz trgovine sa sjedištem u Zagrebu, otuđio dva tablet računala, u vrijednosti od oko 2 600 kuna. Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo krađe.

U subotu, 24. kolovoza u noćnim satima, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Maruševcu, te otuđio iznos od preko tisuću kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 25. kolovoza u večernjim satima, nepoznati je počinitelj s dvorišta u Varaždinskoj ulici u Ivancu, otuđio teretno vozilo marke Peugeot Partner, vlasništvo poduzeća iz Ivanca, te se istim udaljio u nepoznatom smjeru. Materijalna se šteta procjenjuje na desetak tisuća kuna.

Komentari