dramatična snimka

Policija pronašla vozača koji je vozio u krivom smjeru na varaždinskoj obilaznici

Policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin utvrdili su da je danas oko 10 sati, muškarac starosti 84 godine, na istočnoj obilaznici grada Varaždina, počinio prekršaj - vožnja u zabranjenom smjeru na brzoj cesti....
Objavljeno: 08.09.2023. 20:53

Zadnja izmjena: 09.09.2023. 09:24

Policijska uprava varaždinska izvijestila je večeras da je pronašla vozača koji je, kako smo jutros prenijeli uz dramatičan video čitatelja, varaždinskom obilaznicom vozio u krivom smjeru, protiv njega će se podnijeti prekršajni nalog nadležnom Općinskom sudu.

Prema informacijama iz Policijske uprave varaždinske, postupajući po informacijama građana i snimke objavljene u medijima, policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin utvrdili su da je danas oko 10 sati, muškarac starosti 84 godine, na istočnoj obilaznici grada Varaždina, počinio prekršaj iz članka 49. Zakona o sigurnosti prometa na cestama - vožnja u zabranjenom smjeru na brzoj cesti.

Navedeni je upravljao osobnim vozilom  iz smjera Turčina u smjeru kružnog toka prometa s Gospodarskom ulicom. Protiv njega će se podnijeti prekršajni nalog nadležnom Općinskom sudu, a također će se zbog sumnje u psihofizičke sposobnosti za upravljanje motornim vozilima, uputiti na izvanredni nadzorni zdravstveni pregled, ističu iz PU varaždinske.

Komentari