Policijska uprava međimurska izvijestila je o nekoliko krađa koje su se proteklih dana dogodile na području Međimurja.

U utorak, 15. travnja u 00:40 sati u Svetoj Mariji, u Glavnoj ulici, na šljunčanom parkiralištu pored groblja policijski službenici su zatekli četiri osobe, 36-godišnjaka i 24-godišnjaka iz Piškorovca, 26-godišnjaka iz Malog otoka i dijete sa područja Međimurske županije, koji su pokušavali provaliti u spremnik za gorivo autobusa vlasništvo poduzeća iz Čazme, u čemu su spriječeni dolaskom policijskih službenika. Protiv počinitelja će se po dovršetku kriminalističkog istraživanja podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći sa 14. na 15. travnja, u vremenu od 21:15 do 07:00 sati, u Ulici kralja Tomislava u Čakovcu, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu poduzeća iz Zagreba i ukrao novac i cigarete. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U utorak, 15. travnja, u vremenu od 23:50 do 23:56 sati u Štrukovcu, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije mjesnog odbora, a nakon toga u unutrašnjosti i u metalnu kasu iz koje nije ništa ukrao. Zatim je provalio u obližnju trgovinu mješovite robe, vlasništvo poduzeća iz Čakovca, pri čemu je došlo do aktiviranja alarma radi čega je odustao od dovršenja kaznenog djela. Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari

16.04.2014. 08:40h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27