filmske scene

POLICIJSKA POTJERA U LUDBREGU Lovili sumnjivog vozača, on namjerno udario policijski auto, a evo kako je sve završilo...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 07.01.2019. 10:57

Zadnja izmjena: 07.01.2019. 11:21

Foto: Ilustracija

Prava filmska potjera odigravala se jučer na cesti između Selnika i Ludbrega gdje su policajci pokušali zaustaviti automobil kojeg je vozio 25-godišnjak zbog sumnje da prevozi predmete koji potječu iz počinjenog kaznenog djela.

25-godišnjak je tom prilikom namjerno, stražnjim lijevim dijelom svojeg vozila, udario u prednji desni dio policijskog vozila i nastavio voziti sve dok ga nije policijski službenik pretekao i blokirao njegov auto. Navedeni je najprije zaustavio auto, a potom je u namjeri bijega krenuo velikom brzinom unatrag i namjerno udario u drugo službeno policijsko vozilo s upaljenim svjetlosnim signalima, kojim je upravljao drugi policijski službenik.

U cilju sprječavanja daljnjeg bijega 25-godišnjaka, policijski su službenici nad istim uporabili sredstva prisile, nakon čega je doveden u Policijsku upravu varaždinsku. Nad istim je u tijeku kriminalističko istraživanje za više kaznenih djela, o čijim će se rezultatima izvijestiti nadležno državno odvjetništvo. Jedan od policijskih službenika i 25-godišnjak su prilikom uporabe sredstava prisile, lakše ozlijeđeni, a medicinska im je pomoć pružena u prostorijama Policijske uprave varaždinske. 

Komentari