Ponovo krađa s polja: Ručno ubran i ukraden kukuruz u Goričanu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 15.10.2013. 19:28

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

U vremenu od 12. do 14. listopada, u Čakovcu, u Ulici dr. Ivana Novaka, nepoznati počinitelj provalio je u radionicu privatnog poduzeća, gdje je ukrao više komada akumulatora, automobilske gume, aparat za varenje sa bocom, ručnu brusilicu i bušilicu, te tračnu pilu.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

U ponedjeljak, 14. listopada, Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest muškarca iz Goričana da mu je sa njive ukraden kukuruz.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je sa njive u Goričanu, u Cvjetnoj ulici, u vremenskom razdoblju od 15. rujna do 12. listopada, nepoznati počinitelj ručno ubrao i ukrao kukuruz.
Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U ponedjeljak, 14. listopada, Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest ženske osobe iz Donje Dubrave, da joj je iz kuće izvršena krađa novca.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u nedjelju, 13. listopada u vremenu od 12 do 18 sati, u Donjoj Dubravi, u Zagrebačkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću, gdje je ukrao domaći novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

U razdoblju od 12. do 14. listopada, u Vrhovljanu, u Gospodarskoj ulici, nepoznati počinitelj preskočio je metalnu ogradu privatnog poduzeća, gdje je iz dvorišta ukrao inox ploče.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Komentari