Istraga u tijeku

Doznajemo: Za silovanje svoje izvanbračne supruge sumnjiči se ugostitelj s lepoglavskog područja

I.T./ eVarazdin.hr

Objavljeno: 02.03.2016. 11:10

Zadnja izmjena: 02.03.2016. 11:19

Foto: ilustracija

Pisali smo da je Županijsko državno odvjetništvo donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 30-godišnjaka zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela silovanja i kaznenog djela nasilja u obitelji na štetu izvanbračne supruge. Kako doznajemo riječ je po poznatom ugostitelju s lepoglavskog područja.

Naime, kako saznajemo od osobe upoznate sa slučajem (podaci poznati redakciji, nap.) riječ je muškaracu koji je otprije poznat po nasilničkom ponašanju.

- Znao je popiti i bio je vrlo nasilan. Pogotovo prema svojoj nevjenčanoj supruzi - ističe naš izvor koji za njega nema riječi hvale, a roditelji njegove nevjenčane supruge bili su protiv te veze.

- Navodno da on otprije ima djecu pa su njezini roditelji bili protiv te veze, a živjeli su zajedno u stanu u Lepoglavi - dodao je naš dobro upućeni izvor.

On u zatvoru, a ona u bolnici

Što se silovanja tiče i nasilja, za koje ga sumnjiči Županijskog državno odvjetništvo, naš izvor ističe da je tome kumovao alkohol.

- Priča se da je i prije bilo sličnih slučajeva, no ona ga nije prijavljivala policiji. No, sada joj je prekipjelo i odličila je uzeti stvar u svoje ruke - rekao nam je naš izvor koji ističe da je nevjenčana supruga vrlo mirna i povučena osoba.

Kako doznajemo ona je nakon nemilog događaja završila u bolnici, a 30-godišnjem osumnjičeniku je sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu usvojivši prijedlog državnog odvjetnika, odredila istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i od ponavljanja kaznenog djela.

Komentari