Prijatelja vozio na volanu bicikla, pa se obojica ozlijedili pri padu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 23.12.2013. 14:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija

U subotu, 21. prosinca oko 16.15 sati u Lepoglavi, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozljeđene dvije osobe.

Biciklom je upravljao 17-godišnjak, dok se u svojstvu putnika na upravljaču bicikla nalazio 14-godišnjak. Upravljao je iz smjera Trga Kralja Tomislava u smjeru državne ceste D-35, gdje je ulaskom u desni zavoj upravljajući jednom rukom bitno smanjio stabilnost vožnje i izgubio nadzor nad upravljačem i udario prednjim kotačem u rubni kamen.

Od udarca su vozač i putnik pali na kolnik, te zadobili ozljede. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 21. prosinca u 16.15 u mjestu Nova Ves ozlijeđena je jedna osoba. Vozilom je upravljala 26-godišnjakinja iz smjera Varaždina u smjeru Nove Vesi.

Neposredno prije ulaska u mjesto Nova Ves, izlaskom iz desnog zavoja brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama i stanju kolnika, te je izgubila nadzor nad upravljačem vozila i sletjela van kolnika gdje se vozilo prevrnulo na krov. Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin a njezine ozljede će se okvalificirati naknadno.

Komentari