Prometnu na istočnoj obilaznici izazvao 52-godišnjak bez vozačke dozvole

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 23.10.2013. 11:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Fotografija čitatelja

Jučer, 22. listopada u 5:40 sati na istočnoj obilaznici u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Muškarac starosti 52 godine upravljao je osobnim vozilom za vrijeme zabrane upravljanjem motornim vozilom. Upravljao je prilaznom cestom iz smjera juga u smjeru sjevera, gdje je dolaskom do raskrižja s državnom cestom D-2 istočne obilaznice, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska ušao u raskrižje i oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu kojim je istočnom zaobilaznicom iz smjera Turčina u smjeru Varaždina upravljala 37-godišnjakinja.

Ista je prednjim djelom vozilom udarila u zadnji dio vozila 52-godišnjaka, nakon čega su vozila od udara odbačena na fizički odvojak i u cestovni jarak.

U prometnoj nesreći ozljede su zadobili 52-godišnji vozač i 52-godišnja putnica u vozilu i 37-godišnja vozačica, a medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede za sada nisu okvalificirane.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Varaždin, koji su pružili pomoć pri izvlačenju unesrećenih iz vozila.

Komentari