Pronađen dvojac koji je krao na širem području Novog Marofa

Piše: eVaraždin

Objavljeno: 14.10.2013. 14:10

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 20 godina, zbog sumnje da su 24. svibnja ove godine u jutarnjim satima, provalili u kuću u Radešiću, vlasništvo 65-godišnjakinje, te otuđili novac i nakit, oštetivši je za iznos od preko deset tisuća kuna.

Također se sumnja da su 19. lipnja, tijekom poslijepodneva, provalili u kuću u Presečenu Visočkom, vlasništvo 51-godišnjakinje i otuđili novac i zlatni nakit, ukupne vrijednosti od oko 13 000 kuna. Navedena su dvojica uz kaznenu prijavu za kaznena djela teških krađa, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Od 6. do 11. studenog, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u Sudovcu, vlasništvo 41-godišnjaka, te otuđio LED televizor, muzičku liniju, flaksericu, razni alat, odjeću, obuću i drugo.

Materijalna se šteta procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari