Provale u Međimurju: Ukradeno gorivo, alkohol, dalekozor i cijev

Objavljeno: 26.11.2014. 16:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Policijska uprava međimurska izvijestila je o provalama koje su se proteklih dana dogodile na području Međimurja.

U vremenskom razdoblju od 23. do 25. studenoga u Donjoj Dubravi, u Vinogradarskoj ulici, nepoznati počinitelj je u dvorištu obiteljske kuće provalio u garažu, gdje je ukrao nekoliko kanistra s gorivom te kanistar s motornim uljem. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 24. na 25. studenoga u poljskom predjelu zvanom "Krušeljeva Graba" nedaleko mjesta Oporovec, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću vlasništvo muškarca iz Oporovca, gdje je ukrao alkoholna pića, dalekozor, razne ukrasne predmete i dimovodnu cijev. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 26-godišnjak iz Piškorovca, počinio kazneno djelo teške krađe u vremenskom razdoblju od 6. do  9. rujna ove godine, u poljskom predjelu zvanom "Kladina", nedaleko mjesta Orehovica, gdje je provalio u vikend kuću vlasništvo muškarca iz Orehovice, te ukrao štednjak i razni alat. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari