Provalili u kuću, prijetili muškarcu dok je žena nepokretna ležala, te ukrali novac i zlato

Piše: eVaraždin

Objavljeno: 25.02.2013. 10:25

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

U petak oko 18 sati, u Čakovcu u Ulici Andrije Kačića Miočića,  dva nepoznata počinitelja provalila su u obiteljsku kuću starijeg bračnog para...

- Jedan od počinitelja, držeći ruku u džepu jakne kao da ima pištolj, zaprijetio je muškarcu i od njega zatražio novac. Potom ga je uhvatio za ruke i držao, dok je za to vrijeme drugi počinitelj pretraživao kuću, pri čemu se popeo i na kat gdje je u krevetu nepokretna ležala ženska osoba kojoj se nije obratio već je pretraživao po namještaju - priopćili su iz PU međimurske.

Počinitelji su iz kuće ukrali domaći novac i zlatni nakit oštetivši vlasnike za više tisuća kuna. Oštećeni muškarac u opisanom događaju nije zadobio nikakve ozlijede.

Počinitelji su dvije mlađe muške osobe u dobi od 18 do 20 godina. Jedan je visok od 180 do 185 cm, vitke građe, odjeven u tamno sivu zimsku jaknu sa bedžom na lijevom rukavu i plave traperice, a na glavi je nosio tamnu vunenu kapu. Drugi je visok oko 170 cm, odjeven u sivu jaknu i plave traperice.     

Za počiniteljima policija intenzivno traga, te će protiv njih podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Komentari