PU međimurska: Ukradena dva psa i provala u pčelinjak

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 15.07.2013. 16:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija, Wikipedia

U razdoblju od 12.do 14. srpnja u šumi zvanoj "Podnove" kod Domašinca  nepoznati počinitelj provalio je u pčelinjak vlasništvo 49-godišnjaka iz Preloga, gdje je ispreturao stvari, ali nije ništa ukrao.

Tijekom noći sa 11. na 12. srpnja u vremenu između 22 i 6 sati u Ulici Matije Gupca u Pribislavcu nepoznati počinitelj je iz dvorišta ukrao dva psa pasmine "američki staford terijer" i "njemački kratkodlaki terijer", vlasništvo 36-godišnjeg muškarca.
Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna.

Dvije krađe su se dogodile i nakon što su lopovi našli ključeve od kuća ispod tegle.

U petak, 12. srpnja u vremenu između 7 i 14 sati u Čakovečkoj ulici u Ivanovcu nepoznati počinitelj je ključem kojeg je pronašao ostavljenog ispod tegle za cvijeće kod ulaza otključao ulazna vrata kuće vlasništvo 49-godišnjakinje i ušao u kuću gdje je ispreturao stvari i ukrao nakit. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna.

U subotu, 13. srpnja između 11 i 11:30 sati u Kalničkoj ulici u Podbrestu nepoznati počinitelj je ključem kojeg je pronašao ispod tegle za cvijeće kod ulaza otključao ulazna vrata kuće vlasništvo 77-godišnjakinje i ušao u kuću, odakle je ukrao nakit u ručni sat. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna.

Komentari