Varaždin

Razbojnik obnovio zimsku garderobu prisilivši žrtvu na svlačenje

Objavljeno: 19.01.2016. 11:45

Zadnja izmjena: 16.02.2016. 15:43

Nesvakidašnje razbojništvo dogodilo se jutros oko 1 sat iza ponoći ispred jednog ugostiteljskog objekta u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu. Naime, razbojnik je nasrnuo na 37-godišnjeg muškarca i pritom mu ukrao – odjevenu toplu zimsku odjeću!

Policijskim službenicima još uvijek je nepoznata osoba koja je u utorak počinila razbojništvo uz prijetnju nasilnim radnjama nad muškarcem starosti 37 godina. 

Kako je izvijestila PU varaždinska, nepoznati je počinitelj uz prijetnju nasilnim radnjama otuđio vestu koju je 37-godišnjak imao obučenu. Iako su krađe u trgovinama već postale uobičajena pojava, izgleda da se u Varaždinu u ovo zimsko vrijeme lako postaje razbojnikom i zbog tople odjeće.  

Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, a policijski službenici intenzivno tragaju za počiniteljem ovog kaznenog djela.

Inače, od 17. do 18. siječnja u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio prostorije jednog servisa vlasništvo 61-godišnjaka, iz kojeg je otuđio jednu radio stanicu. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. 

Također, jučer je u noći u ulici Ivana Padovca u Varaždinu, nepoznati počinitelj provalio ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. 

Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja spomenutih kaznenog djela.

Komentari