mrtvi par u nedeljancu

SPOMEN NA MJESTU TRAGEDIJE Policija izdala službeno priopćenje, a ne neka pitanja nikada nećemo znati odgovor

Objavljeno: 19.11.2016. 14:16

Zadnja izmjena: 19.11.2016. 14:19

Foto: Željko Porobija

Na mjestu jutrošnje tragedije u Nedeljancu - parkiralištu trgovačkog centra Kitro - već su postavljeni lampioni i vijenac. Policija je izdala službeno priopćenje, a svima nama u glavi ostaje bezbroj pitanja koja dvoje mrtvih zauvijek nose sa sobom u grob.

>> POSLJEDNJE INFORMACIJE Ubojstvo i samoubojstvo uzrok su dvostruke smrti u Nedeljancu

Prema priopćenju, ubojstvo i samoubojstvo su se dogodili jutros oko 6 sati, a u 6.45 policiji je dobila dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Očevid je proveo zamjenik Županijske državne odvjetnice i, kao što smo već pisali, najvjerojatnije je 41-godišnji muškarac hicem iz vatrenog oružja ustrijelio 23-godišnju djevojku pa onda sebe. Da bi se sve okolnosti događaja još bolje rasvijetlile naložena je obdukcija tijela preminulih.

Društvene su mreže pune komentara o događaju i kolaju neslužbene informacije o identitetu poginulih. Službeno je potvrđeno da se radi o osobama s varaždinskog područja i drugih obavijesti o tome nema, premda je već sigurno da mnogi sumještani ovog nesretnog para znaju točno o kome se radi. Ono što vjerojatno nikada nećemo razumjeti jest sam motiv iza ovog ubojstva i samoubojstva. Vjerojatno neki moraju shvatiti da biti u vezi s nekim ne znači posjedovati ga, da se veza može i prekinuti i da onaj tko voli mora voljenoj osobi dati slobodu - a ne okončati i tuđi i svoj život.

 

Komentari