Strava u Međimurju: Ubojstvo i teška ozljeda na cesti

Objavljeno: 26.04.2011. 08:47

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Jedan muškarac je ubijen, a jedan teško ozlijeđen u ponedjeljak navečer na cesti između mjesta Podturen i Ferketinec u Međimurju. Obojica muškaraca su iz obližnjeg Palinovca i rodbinski su povezani.

U ponedjeljak navečer oko 22 sata službenici PU međimurske dobili su dojavu da se na cesti između Podturna i Ferketinca nalaze dva tijela.

Dolaskom na mjesto događaja pronašli su mrtvo tijelo muškarca rođenog 1980. godine iz Palinovca koji je na tijelu imao više ubodnih rana, a u blizini i teško ozlijeđenog muškarca rođenog 1990. godine, također iz Palinovca, kojemu je teško ozlijeđena glava i ima težak potres mozga te je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec.

Na mjestu događaja pronađeni su i automobili kojima su se služili spomenuti muškarci, Mercedes austrijskih registarskih oznaka kojim se koristio ubijeni muškarac i Seat čakovečkih registarskih oznaka kojim se koristio teško ozlijeđeni muškarac.

Policija intenzivno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog djela. Prema neslužbenim informacijama, teško ozlijeđeni mladić policajcima je ispričao da su on i njegov preminuli rođak napadnuti.


FOTO: Željko Hajdinjak / CROPIX


Komentari