Tijekom proteklog vikenda pet prometnih nesreća, ozlijeđeni motociklist i vozačica

Objavljeno: 10.08.2015. 11:26

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se pet prometnih nesreća, od čega dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama te tri prometne nesreće s materijalnom štetom, izvjestili su danas iz PU varaždinske.

U subotu, 8. kolovoza oko 21.40 sati u mjestu Greda dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 27-godišnjakinja. Osobnim vozilom je iz smjera Varaždina u smjeru Ivanca upravljao mladić starosti 19 godina. Dolaskom u mjesto Greda i ulaskom u lijevi nepregledni zavoj započeo radnju u prometu pretjecanja vozila ispred sebe i vozilom u cijelosti je prešao na lijevu prometnu traku, te je prednjim dijelom vozila naletio na prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 35-godišnjak, dok je putnica vozila zadobila ozljede. Ozlijeđenoj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Ivanec-Trakošćan

U nedjelju, 9. kolovoza oko 14.30 sati u mjestu Brezova Gora van naselja dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 48-godišnjak. On je upravljao motociklom iz smjera Ivanca u smjeru Trakošćana gdje je zbog neprilagođene brzine kretanja u desnom nepreglednom zavoju izgubio nadzor nad motociklom i prešao na suprotnu kolničku traku gdje je lijevim dijelom motocikla udario u zadnji lijevi bočni dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao muškarac starosti 44 godine. Motociklist je zadobio ozljede, a medicinsku pomoć su mu na mjestu događaja pružili djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije.

Komentari