Tri poginula u nesrećama tijekom vikenda, još nepoznat identitet biciklista

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 23.09.2013. 13:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Dragutin Kliček / VT

U subotu, 21. rujna oko 20:10 sati na županijskoj cesti u Druškovcu, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom.

Muškarac starosti 54 godine upravljao je osobnim vozilom iz smjera Stažnjevca prema mjestu Novaki, te prednjim dijelom vozila udario u stražnju stranu bicikla, kojim je u istom smjeru uz desni rub kolnika, upravljao za sada nepoznati vozač bicikla.
Uslijed udara biciklist je odbačen uz desni rub kolnika i bankinu, dok je bicikl odbačen u cestovni jarak. Vozač bicikla od zadobivenih je ozljeda, preminuo na mjestu događaja.
Nakon prouzročene prometne nesreće, vozač osobnog vozila je bez zaustavljanja napustio mjesto događaja, te je pronađen po policijskim službenicima tijekom jučerašnjeg dana. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju identiteta smrtno stradalog muškarca.

Jučer, 22. rujna oko 14.30 sati u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu, u prometnoj je nesreći smrtno stradao 23-godišnji vozač motocikla. On se kretao u smjeru Varaždina, te u jednom trenutku iz za sada neutvrđenih razloga, prednjim dijelom motocikla naletio na stražnji dio teretnog vozila kojim iz suprotnog smjera upravljao 50-godišnjak, a koji je skretao u lijevo na prostor benzinske postaje.

Vozač motocikla je ozlijeđen, te je vozilom Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije prevezen u Opću bolnicu Varaždin, gdje je od posljedica zadobivenih ozljeda preminuo.

U nedjelju, 22. rujna oko 17 sati u Oštricama, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom. Muškarac starosti 53 godine upravljao je nerazvrstanom cestom, traktorom s pridodanom prikolicom na kojoj se prevozio 79-godišnjak. Dolaskom na nizbrdicu, uslijed neprilagođene brzine kretanja osobinama vozila, izgubio je nadzor nad upravljačem, zbog čega je došlo do nekontroliranog kretanja traktora, te uspinjanja na desnu, a potom i na lijevu uzvisinu uz cestu.

Nakon toga traktor je udario u uzvisinu, pri čemu su oba muškarca pala s traktora, odnosno prikolice. Uslijed zadobivenih ozljeda, 79-godišnji je muškarac preminuo na mjestu događaja, dok je 53-godišnjak prevezen u Opću bolnicu Varaždin.

Komentari