Trnovec: Vozio pijan pa na policajce "potegnuo" pištolj!

Objavljeno: 13.01.2012. 11:32

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:12

Muškarac je pristupio alkotestiranju te je utvrđeno da je pod utjecajem čak 3,28 promila alkohola, a utvrđeno je također i da je automobil kojim je upravljao neregistriran i da uopće ne bi smio biti na cesti.

Nakon što su policijski službenici izvjestili 40-godišnjaka da će biti prevezen u prostorije policije na triježnjenje zbog bojazni da bi mogao nastaviti s vožnjom, muškarac je odjednom ispod majice izvukao pištolj i uperio ga prema jednom od policajaca.

Policijski su službenici, na sreću, brzo reagirali i uspjeli savladati napadača te mu oduzeti vatreno oružje. Pritom su zadobili lakše tjelesne ozljede dok 40-godišnjak nije ozlijeđen.

Nakon što su savladali i priveli napadača, policijski su službenici zamijetili i da se u automobili kojim je upravljao 40-godišnjak nalazi još jedna osoba, muškarac star 59 godina koji je inače i vlasnik spomenutog neregistriranog vozila. Na mjesto događaja pozvana je hitna pomoć koja je utvrdila da spomenuti muškarac ima teže ozljede glave te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na liječenju.

PU varaždinska istražuje kako je muškarac ozlijeđen, dok će protiv 40-godišnjeg napadača na policijske službenike biti podnesene odgovarajuće kaznene i prekršajne prijave.

Komentari