Troje ozlijeđenih: Alkoholiziran se našao na raskrižju, pa srušio dva motociklista i putnicu

Objavljeno: 13.07.2015. 13:29

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:24

Foto: ilustracija

U subotu, 11. srpnja oko 19 sati u Donjem Vratnu dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe ozlijeđene.

Osobnim vozilom je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.69 g/kg upravljao muškarac starosti 37 godina. Upravljao je kolnikom prilazne ceste ulice Ljudevita Gaja u Donjem Vratnu, te je dolaskom do raskrižja s istom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, vozilom je ušao u raskrižje i oduzeo prednost prolaska motociklu kojim je iz smjera Gornjeg Vratna u smjeru Vinice upravljao 37-godišnjak.

Vozač motocikla je u izbjegavanju udara nastavio kretanje, gdje je u zanošenju udario u hidrant i zadobio ozljede. Također u fazi oduzimanja prednosti prolaska, osobnim vozilom je udario i u prednji dio motocikla kojim je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0.79 g/kg upravljao 25-godišnjak, a koji je zajedno sa 23-godišnjom putnicom uslijed udara motociklom odbačen na kolnik. Ozlijede su zadobili oboje vozača motocikla i putnica. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Izletio pred auto

Jučer, 12. srpnja oko 12.10 sati u Ludbreškoj ulici u Ludbregu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 45-godišnji biciklist, izvjestila je danas PU varaždinska. On je upravljao biciklom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0.88 g/kg Ludbreškom ulicom, te je započeo radnju skretanja u lijevo, a da nije propustio osobno vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera te je zadržavalo smjer kretanja, te je došlo do udara. Vozač bicikla je pao na kolnik i zadobio ozljede, a medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Koprivnica. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Alkoholizirana pala s bicikla

U subotu, 11. srpnja, oko 11 sati u Gornjem Knegincu ozlijeđena je 61-godišnjakinja. Ista je upravljala biciklom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.13 g/kg. Upravljala je iz smjera poduzetničke zone u smjeru Kelemena, te je uslijed bitno smanjenih vozačkih sposobnosti izgubila nadzor nad upravljačem bicikla i pala na kolnik, te zadobila ozljede. Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Komentari