U dvije prometne nesreće ozlijeđeno pet osoba, od čega dvoje djece

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 13.08.2013. 12:52

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Jučer, 12. kolovoza u 11:35 sati dogodila se prometna nesreća u Varaždinu u kojoj je ozlijeđena jedna osoba.

Osobnim automobilom je upravljao 66-godišnjak ulicom Augusta Šenoe u smjeru Frane Kurelca, gdje je dolaskom do raskrižja s kolnikom Trga bana Josipa Jelačića  koji je prometnim znakom označen kao cesta s prednošću prolaska, ušao je vozilom ravno u raskrižje zadržavajući smjer kretanja, a da nije propustio osobni automobil kojim je desnim prometnim trakom jednosmjernog kolnika na Trgu bana Jelačića upravljao 74-godišnjak i lijevim djelom vozila udario u desni bočni dio vozila od 66-godišnjaka.

Ozljede je zadobio 74-godišnjak, a medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede za sada nisu okvalificirane.

Jučer, 12. kolovoza oko 16:20 sati dogodila se prometna nesreća u mjestu Jelenščak u kojoj je ozlijeđena više osoba.

Osobnim automobilom je upravljao 80-godišnjak iz smjera Mađareva u smjeru Podruta, gdje je dolaskom u mjesto Jelenščak zbog ne držanja potrebnog razmaka kada se kreće iza drugog vozila prednjim djelom vozila udario u zadnji lijevi dio osobnog vozila kojim je u istom smjeru ispred njega upravljao muškarac starosti 39 godina.

U prometnoj nesreći ozljede su zadobili 39-godišnji vozač, te putnici u vozilu starosti 39, 7 i 5 godina, a medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin, dok ozljede za sada nisu okvalificirane.

Komentari