U frontalnom sudaru u Podrutama poginuo 58-godišnjak

Objavljeno: 17.06.2014. 09:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Alen Matušin

Jučer, 16. lipnja oko 16:20 sati, na državnoj cesti D-24 u Podrutama dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok su dvije osobe ozlijeđene, izvijestila je Policijska uprava varaždinska.

>> FOTO Podrute: U prometnoj nesreći jedna osoba poginula, a još dvije ozlijeđene

Prema policijskom izvješću, muškarac starosti 58 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Ivanca prema Novom Marofu. Prilikom izlaska iz blagog lijevog zavoja, vozilom je prešao na lijevu prometnu traku te prednjim dijelom vozila udario u prednju stranu osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 47-godišnjak.

U prometnoj je nesreći smrtno stradao 58-godišnji vozač, dok su 28-godišnji putnik iz njegovog vozila i 47-godišnji vozač ozlijeđeni. Ozlijeđenim je muškarcima medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njihove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Na mjesto događaja izašla je zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu, koja je obavila očevid uz stručnu pomoć policijskih službenika. Spomenuta je odredila obdukciju preminulog. Za vrijeme trajanja očevida, do 19:50 sati, promet državnom cestom D-24 bio je zatvoren te se odvijao obilaznim pravcima.

Stradali 58-godišnjak je šesta smrtno stradala osoba na prometnicama Varaždinske županije u 2014. godini.

Komentari