U Ljubešćici krali gorivo, u Rukljevini vino, a u Maruševcu novac i nakit

Objavljeno: 20.02.2015. 14:17

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ilustracija/www.colnbrook.info

Tri krađe dogodile su se proteklih dana u Ljubešćici, Rukljevini i Maruševcu, od kojih je ona u Ljubešćici trajala gotovo mjesec dana.

Od 27. siječnja do 18. veljače, na eksploatacijskom polju u Ljubešćici, nepoznati je počinitelj provalio u radni stroj bager vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Ljubešćici te iz rezervoara otuđio više stotina litara dizel goriva.

Visina materijalne štete iznosi više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.    

U noći s 18. na 19. veljače u Rukljevini, nepoznati je počinitelj provalio u podrum vikend kuće vlasništvo dvojice muškaraca starosti 39 i 72 godine. Tom je prilikom otuđio plinsku bocu, pumpu za pretakanje vina, više desetaka litara vina i drugo.

Materijalna se šteta ove krađe procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nepoznati počinitelj provalio je 19. veljače u kuću u Maruševcu, vlasništvo 46-godišnjaka te otuđio novac i razni nakit.

Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Komentari