U Međimurju ukraden novac, motorna pila, četverocikl i gorivo

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 18.11.2013. 17:43

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija

Međimurska policija izvijestila je o više krađa koje su se proteklih dana dogodile na području PU međimurske.

U petak, 15. studenoga oko 4 sata, u Pribislavcu, u Kaštelskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, gdje je ukrao novac, osobne dokumente, bankovne kartice i nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 14. na 15. studenoga, u Dragoslavcu, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću i ukrao ključeve od četverocikla, a potom je provalio u štagalj gdje je ukrao trimer, motornu pilu i bušilicu te četverocikl. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 15. na 16. studenoga, u Prelogu, u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt vlasništvo poduzeća iz Goričana, gdje je ukrao novac i bocu alkoholnog pića. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 16. na 17. studenoga, u Pribislavcu, u Industrijskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u rezervoare teretnih automobila, vlasništvo privatnog poduzeća iz Čakovca te ukrao nekoliko stotina litara goriva. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari