U posljednjih nekoliko dana tri provale: Kralo se dizel gorivo, alkoholna pića...

Objavljeno: 03.07.2015. 15:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ilustracija

Tri provale dogodile su se na području Varaždinske županije u proteklih nekoliko dana, a kralo se dizel gorivo, alkoholna pića, bakreni žljebovi i odvodne cijevi.

Od 1. do 2. srpnja u Dravskoj ulici u Velikom Bukovcu, nepoznati je počinitelj provalio u dva autobusa u vlasništvu poduzeća iz Varaždina, te iz rezervoara oba autobusa otuđio po nekoliko stotina litara dizel goriva. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.
    
Tijekom noći s 1. na 2. srpnja, na prostoru Motičnjaka, nepoznati je počinitelj provalio u prostor otvorenog vanjskog šanka u vlasništvu poduzeća iz Varaždina. Tom je prilikom konzumirao i otuđio razna alkoholna pića. Visina materijalne štete utvrdit će se inventurom. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Od 30. lipnja do 2. srpnja, nepoznati je počinitelj demontirao i otuđio bakreni žlijeb i odvodne cijevi sa kuće u Vitešincu, u vlasništvu 56-godišnjaka. Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja.

Komentari