U prometnim nesrećama u Varaždinu i Ivanečkom Naselju ozlijeđene 4 osobe

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 21.08.2013. 15:39

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Jučer, 20. kolovoza oko 15:40 sati na državnoj cesti D 35 u Ivanečkom Naselju, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama, izvijestila je PU varaždinska.

Muškarac starosti 61 godinu upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 0.54 g/kg, iz smjera Varaždina prema Ivancu, te u jednom  trenutku vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika. Nakon što je prednjim lijevim kotačem vozila udario u betonski rubnik, isto se zanijelo i prednjim desnim dijelom udarilo u prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 38-godišnjakinja.

U prometnoj su nesreći ozlijeđena oba vozača, te im je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Muškarac starosti 32 godine ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 20. kolovoza oko 19:30 sati u Križanićevoj ulici u Varaždinu. On je upravljao motociklom pod utjecajem alkohola od 1.42 g/kg, iz smjera ulice Braće Radića prema Jalkovečkoj.

U jednom je trenutku naglo ubrzao i podigao motocikl na stražnji kotač, čime je umanjio stabilnost istog, pri čemu je izgubio ravnotežu i pao na kolnik, dok se motocikl otklizao udesno na bankinu i udario u betonski rubnik.

Ozlijeđeni je vozač prevezen u Opću bolnicu Varaždin, a njegove ozljede za sada nisu okvalificirane.

Jučer, 20. kolovoza u 19:30 sati kod raskrižja Hallerove aleje i ulice Gustava Krkleca u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Žena starosti 29 godina upravljala je osobnim vozilom ulicom Gustava Krkleca prema ulici Ratimira Hercega. Dolaskom do raskrižja s Hallerovom alejom, zbog nedržanja potrebitog razmaka pri vožnji u slijedu, prednjim je dijelom vozila udarila u stražnji dio vozila kojim je ispred nje u istom smjeru upravljala 25-godišnjakinja.

U prometnoj je nesreći ozlijeđena 25-godišnja vozačica, kojoj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj bolnici. Njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

Komentari