tragedija

U Beretincu poginula jedna osoba, prometnu nesreću skrivio pijan vozač

Objavljeno: 21.10.2023. 21:03

Zadnja izmjena: 21.10.2023. 21:16

Danas, 21. listopada oko 15.10 sati u Varaždinskoj ulici u Beretincu, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom.

Prema informacijama iz Policijske uprave varaždinske, muškarac starosti 69 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.18 promila, županijskom cestom 2050, u smjeru Poljane Biškupečke. Dolaskom u blagi desni zavoj, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste, prešao je na lijevu prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, i prednjim djelom vozila naletio na prednji dio osobnog automobila kojim je upravljao 84-godišnjak, a koji je je u tom trenutku pokušao skretanjem u desno na biciklističku traku izbjeći prometnu nesreću.

U prometnoj nesreći od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminula je žena starosti 77 godina, putnica iz vozila 84-godišnjaka, a smrt je konstatirao liječnik ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Po završetku očevida tijelo unesrećene prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin.

U prometnoj nesreći ozlijede su zadobili 84-godišnjak, 69-godišnjak i njegova 67-godišnja putnica. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove ozlijede će se okvalificirati naknadno. Za vrijeme trajanja očevida, navedena dionica ceste bila je zatvorena za sav promet te se isti odvijao obilaznim pravcima.

Komentari