Fašnik

U Sračincu i Ivancu slijedi privremena regulacija prometa

Objavljeno: 29.01.2016. 11:37

Zadnja izmjena: 15.02.2016. 16:23

Zbog održavanja fašnika u Ivancu i Sračincu doći će do privremene regulacije prometa u subotu i nedjelju... 

Naime, u subotu od 14 do 16.30 sati, zbog održavanja „2. Međunarodnog fašnika“, za promet vozila zatvorit će se dijelovi Varaždinske i Dravske ulice u Sračincu, saznajemo iz priopćenja PU Varaždinske.

Za vrijeme privremenog zatvaranja Varaždinske ulice od raskrižja s ulicom Kralja Tomislava do raskrižja s ulicom Đure Kuhara i dijela Dravske ulice od raskrižja s Varaždinskom ulicom do raskrižja s ulicom Vilka Novaka, promet vozila najveće dopuštene mase do 5 tona će se odvijati obilazno ulicom Kralja Tomislava, Zelendvorskom ulicom, ulicom Ljudevita Gaja, ulicom Đure Kuhara, Vrtnom ulicom i ulicom Vilka Novaka.

Promet teretnih vozila najveće dopuštene mase iznad 5 tona preusmjeravat će se u tom vremenu u Hrašćici i Donjem Vratnu prema alternativnim pravcima.

Također, u nedjelju, 31. siječnja od 13 do 18 sati, za vrijeme održavanja manifestacije „Ivonjski fašnik“, za promet će se zatvoriti Trg hrvatskih Ivanovaca u Ivancu i to kod raskrižja s ulicom Rudolfa Rajtera, te dijelovi ulica Akademika Mirka Maleza, Vladimira Nazora i Varaždinske ulice. Promet će se u tom vremenu odvijati obilazno ulicama Akademika Mirka Maleza, Vladimira Nazora, Varaždinskom, Rudolfa Rajtera i Ivana Kukuljevića Sakcinskog.

Komentari