Objavljeni podaci

U tri dana prošlog tjedna na ivanečkom području nestalo troje djece!

Piše: A.M.

Objavljeno: 19.08.2016. 15:30

Foto: Arhiva

Marijana Pređak iz Ivanca ponovno se vodi kao nestala osoba, a prema izvješću Nacionalne evidencije, u subotu 13. kolovoza ponovno se udaljila s adrese Rudolfa Rajtera 138 u nepoznato.

U trenutku nestanka, izvješćuju, na sebi je imala kratku haljinu plave boje i plave tenisice. Podsjetimo, o Marijani Pređak pisali smo krajem prošle godine nakon njezina tada već drugog nestanka. Tom prilikom objavili smo svjedočanstvo čitateljice upućene u slučaj, ali i svemu postavili upit Centru za socijalnu skrb. Potvrdili su da je maloljetnica u tretmanu „dugi niz godina“, ali i istaknuli kako poduzimaju sve potrebne mjere.

16-godišnjaci

No, Marijana je prije tjedan dana ponovno nestala, a ako ste je slučajno vidjeli ili imate o njoj saznanja, obratite se u najbližu policijsku postaju ili nazovite 112. Međutim, nestancima ovdje nije kraj. Iz Odgojnog doma Ivanec, na adresi Pahinsko 6, ovaj put udaljila su se dva dječaka, čije fotografije Nacionalna evidencija nije objavila. Riječ je o Dragu Mitroviću (16, 170, crna kosa) te 16-godišnjem Kristijanu Crlenom.

Za potonjeg dječaka nije poznato kakvu je odjeću nosio u trenutku nestanka, kao ni za Dragu Mitrovića, međutim mole se svi koji imaju bilo kakva saznanja (ili su ih vidjeli) da se jave policiji. Dok je Kristijan nestao isti dan kao i Marijana, za Dragom se traga od 15. kolovoza...

Komentari