U vrijeme blagdana harali lopovi: Nestali solarni paneli, monitor, novac...

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 28.12.2015. 12:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: ilustracija

U vrijeme blagdana vrlo su aktivni bili provalnici i kradljivci, a kralo se sve i svašta, od solarnih panela pa do novca i alkoholnih pića.

Od 20. do 26. prosinca u Varaždinskoj ulici u Velikom Lovrečanu, nepoznati je počinitelj provalio u ribički dom iz kojeg je otuđio jedan monitor. Visina materijalne štete će se utvrditi naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.
    
Od 23. do 24. prosinca u Čukovcu, nepoznati je počinitelj provalio u dvije vikend kuće vlasništvo muškaraca starosti 65 i 70 godina. Sa krova vikend kuće 65-godišnjaka je otuđio dva solarna panela. Iz vikend kuće vlasništvo 70-godišnjaka je otuđio relej i pretvarač za struju i jednu bakrenu špricu. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.
    
Od 23. do 25. prosinca u Hallerovoj aleji u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kiosk brze prehrane vlasništvo Elektrostrojarske škole u Varaždinu. Otuđene stvari i visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom noći, 23./24. prosinca u Preloškoj ulici u Varaždinu na parkiralištu nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo kojim se koristi 35-godišnjakinja a vlasništvo je poduzeća kojem je sjedište na adresi Oranice u Zagrebu. U vozilu je porazbacao stvari, a materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći, 23./24. prosinca u ulici Ruđera Boškovića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo vlasništvo žene starosti 44 godine. U vozilu je porazbacao stvari, a visina materijalne štete se procjenjuje na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U četvrtak, 24. prosinca od 5 do 7 sati u ulici Josipa Kozarca u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo vlasništvo žene starosti 53 godine. U vozilu je porazbacao stvari, a visina materijalne štete se procjenjuje na više od tisuću kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U četvrtak, 24. prosinca u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u caffe bar vlasništvo poduzeća kojem je sjedište u Špinčićevoj ulici. U caffe baru je porazbacao stvari i otuđio više boca alkoholnih pića i novac. Visina materijalne štete će se utvrditi naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Od 24. do 27. prosinca u ulici Sajmište u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u ordinaciju opće medicine vlasništvo žene starosti 53 godine. U ordinaciji je porazbacao stvari, dok će se otuđeni predmeti i visina materijalne štete utvrditi naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari